Erityislapsiperheiden vertaistukiyhdistys Leijonaemot saa kunnian edustaa Suomea ja kantaa olympiasoihtua tulevissa talviolympialaisten soihtukulkuessa Etelä-Koreassa 2018. lue lehdistötiedote

Leijonaemojen joulukalenteri 2017 julkaistaan joulukuun ajan Instagramissa. Kaikkien joulukalenterin toteutukseen osallistuneiden kesken arvottiin 3 leffalippupakettia. Onnekkaat voittajat olivat Marika Kujanpää, Piia Vetri ja Maija Sillanpää. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Tule töihin Leijonaemoihin
Leijonaemot ry hakee kahta hankkeista vastaavaa projektityöntekijää.
Leijonaemot ry on erityislasten vanhempien vertaistukiyhdistys. Yhdistys toimii valtakunnallisesti ja sillä on lähes 2000 jäsentä. Vertaistuen lisäksi yhdistys pyrkii edistämään erityislapsiperheiden asemaa yhteiskunnassa.
Leijonaemot ry hakee kahta projektityöntekijää pieneen ja dynaamiseen työyhteisöön. Yhdistys on saanut kaksi uutta STEA-rahoitteista projektia ajalle 4/2018- 12/2020. 
Perhe edellä puuhun -hankkeessa tuetaan erityislapsiperheen jaksamista, lisätään voimavaroja, vahvuuksia ja parannetaan hyvinvointia vertaistuen ja sosiaalisen kanssakäymisen keinoin. Projektin toiminta on kohdistettu koko perheelle ja sitä toteutetaan mm. luonto- ja eläinavusteisten menetelmien avulla. Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hankkeessa kiinnitetään huomiota usein perheessä vähemmälle huomiolle jääviin erityislapsen sisaruksiin. Hankkeessa keskitytään tuomaan sisarus näkyväksi ja kuulevaksi ja eheyttää vanhempien, erityislapsen ja sisarusten välistä vuorovaikutusta. Työntekijän työaika on 80%.
Projektityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. vastuuprojektin toiminnan ja tapahtumien suunnittelu ja näiden käytännön järjestelyt, projektikoordinaattorina toimiminen, vapaaehtoisten ohjaaminen, asiakkaiden neuvominen ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen. Työn luonteeseen kuuluu useita erilaisia sidosryhmiä. Työ edellyttää valmiutta viikonloppu- ja iltatöihin sekä matkustamiseen kotimaassa.  Työtehtäviin kuuluu myös Leijonaemot ry:n muita erikseen sovittavia työtehtäviä.  Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaalla, mutta myös muista vaihtoehdoista voidaan keskustella. 
Toivomme sinulta:
•    kokemusta projektityöstä ja projektihallinnan taitoja
•    soveltuvaa AMK- tai korkeakoulututkintoa
•    kokemusta järjestötyöstä, tapahtumien järjestämisestä ja koulutusten pitämisestä
•    monikanavaista hyvää viestintä- ja vaikuttamisosaamista
•    organisointi – ja yhteistyökykyä
•    palvelu- ja asiakaslähtöistä asennetta
•    innostusta kehittämiseen
•    kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Lisäksi arvostamme aikaisempaa erityislapsiperheiden tuntemusta, esiintymistaitoa ja ruotsin ja englannin kielen hallintaa. STEA-avustustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn osana osaavaa ja mukavaa tiimiä valtakunnallisesti toimivassa kasvavassa organisaatiossa. Yhdistyksen hallitus tukee työtäsi ja on yksi läheisistä yhteistyökumppaneitasi. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 (edellyttää, että STM myöntää vuosittaisen rahoituksen) ja työaika on 38 h/vko (sisaruus -hanke 80% työaika). Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Janet Grundström (puh. 040 487 7209) 14.12 klo 10-12, 15.12 klo 9-11, 18.12 klo 10-13 ja 20.12 klo 10-13. Emme vastaa sähköpostitiedusteluihin. 
Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 7.1.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita viestin otsikoksi Työhakemus sekä kumpaan projektiin ensisijaisesti haet. Liitä mukaan CV.

 

Tulevia tapahtumia