Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi

Kuukausinäkymä

23. marraskuuta 2017
     lokakuu lokakuu 23. marraskuuta 2017 joulukuu joulukuu
maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
44 30 31
  1
  2
  3
  4
  5
45
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
46
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
47
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
48
  27
  28
  29
  30
1 2 3

Vertaistuki –viikonloput on tarkoitettu kaikille erityislasten vanhemmille. Viikonloppujen teemoja ovat mm. Green care, terapeuttinen kirjoittaminen, liikunnallisuus, hyvinvointi, mindfulness, draama, voimauttava valokuvaus, isien, äitien, pariskuntien ja yksinhuoltajien omat viikonloput.

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun kaikkiin Leijonaemojen tapahtumiin sekä ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Liity jäseneksi

Osallistumismaksu: Viikonlopun hinta on 60€/hlö tai 100€/pariskunta Leijonaemot ry:n jäsenille ja muille 80€ tai 150€/pariskunta. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistujina etusijalla ovat jäsenet, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Voimauttava Vertaistuki -viikonloppuun. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Peruutusmaksu: 20€/jäsen ja 40€/muut, peritään mikäli osallistuja ei ilmoita peruutuksesta 5 vrk ennen tapahtumaa. Peruutusmaksu mitätöidään sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu.

Viikonloput ovat tarkoitettu vain aikuisille eikä lasten osallistuminen tapahtumiin ole mahdollista. Lastenhoitoa ei järjestä viikonloppujen aikana.

Lisäksi osallistujat ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan tapahtuman aikana eikä osallistujia ole vakuutettu Leijonaemot ry:n toimesta.

Vertaistuki –päiviä/iltoja järjestetään erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen. Tapahtumat järjestetään kaupungeissa, joissa on lastenklinikka (Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere ja Turku) sekä jäsenten toivomusten mukaisesti muilla paikkakunnilla. Tapahtuma toteutetaan, jos ilmoittautumisia tulee vähimmäismäärä (7-10).

Leijonaemot ry:n jäsenet saavat alennetun osallistumismaksun kaikkiin Leijonaemojen tapahtumiin sekä ovat osallistujina etusijalla. Jäsenillä on myös mahdollista hakea tukea tapahtumien osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Liity jäseneksi

Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 15 €/hlö, muille 20 €/hlö. Maksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit kahvileivän kera. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. 

Perutuusmaksu: 5 euroa peritään mikäli osallistuja ei ilmoita peruutuksesta 3 vrk ennen tapahtumaa. Peruutusmaksu mitätöidään sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu.

Tapahtumat ovat tarkoitettu vain aikuisille eikä lasten osallistuminen tapahtumiin ole mahdollista. Lastenhoitoa ei järjestä päivien aikana. 

Lisäksi osallistujat ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan tapahtuman aikana eikä osallistujia ole vakuutettu Leijonaemot ry:n toimesta.

Leijonaemojen vuoden 2017 teema on Green Care. Leijonaemojen tapahtumissa on osana Green Caren eri muodot kuten eläin- ja luontoavusteisuus, viherympäristön ja maatilan kuntouttava käyttö. Tapahtumissa hyödynnetään Green Care -menetelmiä ja luontoa monin eri tavoin. Perustoiminnan lisäksi järjestetään muun muassa useille paikkakunnille villiyrtti- ja sienestysopastukset ja mahdollisuuden kaupunkiviljelyyn esim. viljelypalstoilla. 

Teemavuoden avulla haluamme muistuttaa erityislapsen vanhempia itsensä hoitamisen tärkeydestä, kannustaa vanhempia liikkumaan luonnossa ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. 

Lisäksi osallistujat ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan tapahtuman aikana eikä osallistujia ole vakuutettu Leijonaemot ry:n toimesta.

Leijonaemot järjestää vertaisiltamia kuten infotilaisuuksia ja virkistystapahtumia koko perheelle. Tapahtumat voidaan järjestää myös yhteistyössä muiden tahojen kuten eri yhdistysten, seurakuntien tai sosiaali-ja terveystoimien kanssa.

Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Osassa tapahtumissa on järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Vertaisiltamat ovat maksuttomia.

Leijonaemojen vertaistukiryhmät ovat avoimia kaikille erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen eikä Leijonaemot ry:n tai yhteistyötahon jäsenyyttä edellytetä. Ryhmät kokoontuvat kuukausittain. Ryhmiin osallistuminen on maksutonta. Lastenhoito pyritään järjestämään tarvittaessa ryhmän ajaksi ja se on varattava ennakkoon. Ryhmien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset vertaiset eli erityislasten vanhemmat. Lue lisää vertaistukiryhmät

 

Etelä-Suomen ryhmät: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna/Iittala, Kotka, Lahti, PorvooVantaa

Länsi-Suomen ryhmät: Jyväskylä, Kokkola, Saarijärvi, Salo, Tampere, Turku, Vaasa, Viitasaari

Itä-Suomen ryhmät: Iisalmi, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Varkaus

Oulun läänin ryhmät: Kajaani, Kuhmo, Oulu, SotkamoSuomussalmi

Lapin läänin ryhmät: Kemi/Meri-Lappi

Espoossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Tapiolan kirkon tiloissa (Kirkkopolku 6, Espoo). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Janet ja Merja. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Tapiolan seurakunnan kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Forssassa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Lastentalo Helmen tiloissa (Hämeentie 17, Forssa). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Mervi ja Mirva.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Helsingissä toimii neljä vertaistukiryhmää: Kallio/Keski-Helsinki, Katajanokka/Etelä-Helsinki, Malminkartano/Länsi-Helsinki ja Kivikko/Itä-Helsinki. Ryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa.

  • Etelä-Helsinki: Katajanokan vertaisryhmä kokoontuu Katajanokan seurakuntakodin tiloissa ja ryhmän vetäjänä toimii Leijonaemo Anneli. Järjestäjänä Helsingin tuomiokirkkoseurakunta ja Leijonaemot ry.
  • Itä-Helsinki: Kivikon vertaisryhmä kokoontuu asukastalo Kivenkolossa. Ryhmän vetäjinä toimivat Leijonaemot Katja ja Tyyne.
  • Keski-Helsinki: Kallion vertaisryhmä kokoontuu Teatteri Kalliossa ja ryhmän vetäjinä toimivat Leijonaemot Katja ja Riikka. Järjestäjänä Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry ja Leijonaemot ry.
  • Länsi-Helsinki: Jaatisen vertaisryhmä kokoontuu Jaatisen Majalla Malminkartanossa ja ryhmän vetäjinä toimivat erityislasten vanhemmat Minna ja Nina. Järjestäjänä Jaatinen vammaisperheiden monitoimikeskus ry ja Leijonaemot ry.

Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen ryhmiin löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Hämeenlinnassa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Iittalassa, Hukarin Nuorisotalolla (Iittalantie 211, Iittala). Ryhmän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Kati ja Tiia. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Kalvolan yhdistyksen kanssa.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata ennakkoon. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Iisalmessa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Iisalmen Ohjaamossa (Pohjolankatu 6 L 5, Iisalmi). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Harriet ja Maria.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Lastenhoito järjestetään Perhekeskus Onni ja Ilona tiloissa. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Joensuussa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Joensuun Perheentalolla (Rantakatu 15, Joensuu). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Sinikka ja Niina. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan ADHD-, autismi- ja dysfasiayhdistyksen (Aksoni ry) kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Jyväskylän ryhmä toimii keskustelevana vertaistukiryhmänä erityislasten vanhemmille. Ryhmä kokoontuu kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Matarankatu 6, Jyväskylä). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Tiina ja Virva. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa ja on varattava edelliseen sunnuntaihin mennessä tekstiviestillä. 

Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

 

 

Kajaanissa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Kynnyksetön nuorten palvelupaikassa (NUPPA) osoitteessa Asemakatu 2, Kajaani. Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Minna ja Outi. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Kainuun kaupungin kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Kokkolassa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Peurankadun päiväkodin tiloissa (Peurankatu 22, Kokkola). Ryhmän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset erityislasten vanhemmat Jutta, Laura ja Tapani.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Kotkassa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu osoitteessa Runeberginkatu 2, Kotka. Ryhmän vertaisohjaajana toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Eeva.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen vetäjälle. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä.Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Kuhmossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Satumetsän päiväkodissa (Kuntokatu 2, Kuhmo). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat Leijonaemot Minna ja Päivi. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Kuhmon kaupungin, Kainuun Soten ja ErinOmainen-hankkeen kanssa. Hanke on osa Etelä-savon I&O OSSI-kärkihanketta 2016-2018.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi. Tarkemmat tiedot kokoontumisista löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Kuopiossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Särkiniemen palvelukodin tiloissa (Sammallahdentie 24, Kuopio). Ryhmän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Katja ja Tiina. Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista.

Kuopiossa järjestetään myös erityislasten isille toimintaa. Isät kokoontuvat kuukausittain tekemisen ja hyvän ruuan merkeissä.

Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Lahdessa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Omaishoitajat ja Läheiset ry:n tiloissa (Päijänteenkatu 1, Lahti). Ryhmän vertaisohjaajana toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Sari.  Ryhmä järjestetään yhteistyössä Omaishoitajat ja Läheiset ry:n kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Meri-Lapissa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Digipolis-Kemin teknologiakylä Studiotalon tiloissa (Tietokatu 6, Kemi). Ryhmän vertaisohjaajana toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Pirjo.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoimoittautumista. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Mikkelissä toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n tiloissa (Mikonkatu 5, 3 krs., Mikkeli). Ryhmä järjestetään yhteistyössä Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Oulussa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Ommaiskortteeriin kahvilassa (katutaso, Isokatu 47, Oulu). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Anu ja Marika. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Oulun seudun omaishoitajien kanssa. 

Ryhmään ilmoittautuminen etukäteen. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä.Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Porvoossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Rinnekodin Toimintakeskus Tarmolassa (Teollisuustie 12B, Porvoo). Ryhmän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset erityislasten vanhemmat Outi ja Elsi. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Saarijärvellä toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Mansikkaniemen Pappilan tiloissa (Urheilutie 5, Saarijärvi). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Anne-Mari, Nina ja Katri.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata tapaamista edeltävään keskiviikkoon mennessä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Salossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Salon omaishoitajat ry:n tiloissa (Torikatu 12, Salo). Ryhmän vertaisohjaajana toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Satu. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Salon omaishoitajat ry:n kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamien kohdalta.

Sotkamossa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Sotkamon perhekeskuksessa (Keskuskatu 9, Sotkamo). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat Leijonaemot Minna ja Johanna. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Kainuun Soten ja ErinOmainen-hankkeen kanssa. Hanke on osa Etelä-savon I&O OSSI-kärkihanketta 2016-2018.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi. Tarkemmat tiedot kokoontumisista löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Suomussalmella toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Suomussalmen perhekeskuksessa (Välskärinkuja 1, Suomussalmi). Ryhmän vertaisohjaajana toimii Leijonaemo Minna Leinonen. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Kainuun Soten ja ErinOmainen-hankkeen kanssa. Hanke on osa Etelä-savon I&O OSSI-kärkihanketta 2016-2018.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi. Tarkemmat tiedot kokoontumisista löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

 

Tampereella toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Raholan koulun tiloissa (Metsäkylänkatu 7, Tampere). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Eeva, Kaisa ja Terhi.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoitusta. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

 

Turussa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Turun Seudun Epilepsiayhdistyksen tiloissa (Hämeenkatu 28 b, Turku). Ryhmän vetäjänä toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Meri.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoitoa ei ole toistaiseksi järjestetty. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Vaasassa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Vaasan Validia-palveluiden tiloissa (Käsityöläiskatu 10, Vaasa). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Marjo ja Marika. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoitoa ei toistaiseksi järjestetä. Vaasan Leijonaemot järjestävät myös erityislapsiperheiden yhteisiä tapahtumia.

Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Vantaalla toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2 B, Vantaa). Ryhmän vertaisohjaajana toimii vapaaehtoinen Leijonaemo Heidi.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Varkaudessa toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Käpykankaan Perhekerhon tiloissa (Haukankuja 1, Varkaus). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Elina, Katja ja NinaRyhmä järjestetään yhteistyössä Varkauden srk:n diakoniatyön kanssa.

Ryhmään toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Viitasaarella toimiva vertaistukiryhmä kokoontuu Viitasaaren nuorisotalolla (Koulukuja 8, Viitasaari). Ryhmän vertaisohjaajina toimivat vapaaehtoiset Leijonaemot Miia ja Kirsi.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi ja tulee varata vähintään viikko ennen tapaamista. Tarkemmat tiedot kokoontumisista ja ilmoittautuminen löytyvät alla olevista linkeistä jokaisen tapaamisen kohdalta.

Leijonaemot järjestää tapahtumia koko perheelle yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tiedotamme myös muiden tahojen järjestämistä perhetapahtumista, kuntoutuksista ja kursseista.

Tapahtumien tarkoituksena on tukea koko perheen, myös erityislasten sisarusten jaksamista. Tapahtumissa on ohjelmaa koko perheelle sekä mukavaa yhdessäoloa. Monissa tapahtumissa on myös järjestetty lastenhoito, jotta vanhemmat voivat rauhassa keskustella keskenään.

Leijonaemot saa vaihtelevasti jakoon ilmaislippuja eri yhteistyötahojen kautta joita jaetaan jäsenistölle. Usein ilmaisliput saapuvat lyhyellä aikavälillä, joka asettaa rajoitteita jakamisen suhteen. Mikäli lipunhakijoita on enemmän kuin lippuja on tarjolla, arvotaan osallistujat. Etusijalla ovat jäsenperheet jotka eivät ole aikaisemmin Leijonaemot ry:n kautta lippuja saaneet ja yhdistyksen vapaaehtoiset. Ilmaislippuja tarjotaan vain jäsenmaksunsa suorittaneille jäsenille.

Näytä tapahtumat kaikista kategorioista