Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Yksinhuoltajien Vertaistuki -viikonloppu
perjantaina, 18. päivänä elokuuta 2017 

Aika: pe 18.8. klo 18.00 - su 20.8. klo 14.00

Paikka: Hotelli Aulanko, Aulangontie 93, Hämeenlinna (kartta)

Viikonlopun vetäjät: Vapaaehtoiset Leijonaemot Anneli ja Sanna

 
Teema: Hemmottelua luonnosta
Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, isille ja äideille, ketkä elävät yksinhuoltajan arkea. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoa arjen haasteista. Ohjelmaan on sisällytetty runsaasti hemmottelua, luontoläheistä toimintaa sekä ulkoilua. 
 
Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu 16 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana viikonlopussa. Tapahtuma on tarkoitettu vain erityislasten vanhemmille eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.
 
Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 60€/hlö ja muille 80€/hlö. Hintaan sisältyy täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 865 8410
Viikonlopun esite ja ohjelma (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin
Ilmoittautuminen on nyt suljettu