Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Äitien Vertaistuki -viikonloppu
perjantaina, 25. päivänä elokuuta 2017 

 

Aika: pe 25.8. klo 18.00 - su 27.8. klo 14.00

Paikka: Lautsian Lomakeskus, Lautsiankuja 20, Hauho (kartta)

Viikonlopun vetäjät: Vapaaehtoiset Leijonaemot Kaisa ja Terhi

 

Teema: äitien oma hemmottelu viikonloppu. Ohjelmaan on sisällytetty runsaasti hemmottelua, omaa aikaa ja positiivista ja iloista yhdessäoloa. Teema tarkentuu myöhemmin.
 
 
Ilmoittautumiset 4.8. mennessä alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Tapahtuma on tarkoitettu vain erityislasten vanhemmille eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.
 
Osallistumismaksu: Leijonaemot ry:n jäsenille 60€/hlö ja muille 80€/hlö. Hintaan sisältyy täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 865 8410
Viikonlopun esite ja ohjelma (julkaistaan myöhemmin)
Jokaisen osallistujan on lähetettävä oma ilmoittaumislomake. Merkitse lisätietoihin allergiat tai muut ruokarajoitukset, ja jos voit tarjota tai tarvitset kyydin tapahtumapaikalle.
Huom: yhden hengen majoitusta on saatavissa rajoitetusti.
Ilmoittaudu tapahtumaan?