Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Erityisen sisarus Vertaistuki -viikonloppu
perjantaina, 13. päivänä lokakuuta 2017 17:00–
Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat ja sisarukset lämpimästi tervetulleiksi Vertaistuki -viikonloppuun erityislapsen sisaruksille ja vanhemmille!
 
Aika: pe 13.10. klo 17.00 - su 15.10. klo 14.00
Paikka: Hyvinvointikartano Kaisankoti, Bodomintie 37, Espoo (kartta)
Vetäjät: Leijonaemojen vertaisohjaajat Merja ja Katja, asiantuntijoina Katri Lehmuskoski toimintaterapeutti sekä Milla Bergman TtM, perheterapeutti
 
Teema:  Sisaruus erityislapsiperheissä
Viikonloppu on tarkoitettu pitkäaikaissairaiden tai vammaisten lasten sisaruksille ja heidän vanhemmilleen. Tavoitteena on sisarusten ja vanhempien vertaistuen saaminen ja yhdessä olo muiden perheiden kanssa. Viikonloppuun sisältyy myös omaa ohjelmaa sekä sisaruksille että vanhemmille.
 
Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet perheineen. Tapahtuma on tarkoitettu erityislapsen sisarukselle vanhemman/vanhempien kanssa. Erityislapsen osallistuminen tapahtumaan ei ole mahdollista. 
 
Osallistumismaksu: 60€/hlö tai 100€/perhe (max 4hlö/perhe) ja muille 80€ tai 150€/perhe (max 4hlö/perhe). Maksuun sis. täysihoito ja majoitus perheittäin. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 865 8410
Ilmoittautuminen on nyt suljettu