Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Hemmotteluilta erityislasten vanhemmille Hämeenlinnassa
perjantaina, 25. päivänä elokuuta 2017 17:00–
Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi!
 
Aika: Perjantaina 25.8.2017 klo 17:00 alkaen
Paikka: Dali, Palokunnankatu 10, Hämeenlinna (kartta)
 
Illan ohjelmassa vertaistukea, hemmotteluhoitoja, salaattiruokailu sekä tietoa Leijonaemojen toiminnasta Hämeenlinnan seudulla. Osallistuja saa valita etukäteen illan aikana toteutettavaksi yhden 30 min hemmotteluhoidon. Esim. hieronnan, käsihoidon, kampauksen, meikin. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet ja tiedot hoidon valinnasta. (huom! hoitotoiveet huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kaikki eivät voi varata samaa hoitoa aikataulusyistä.
 
Illassa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Minni ja Mari, sekä Leijonaemojen työntekijä Kati.
 
Ilmoittautumiset 16.8.2017 mennessä allaolevalla lomakkeella, jonka jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista.
 
Osallistumismaksu: 10 €/hlö jäsenille ja muille 20 €/hlö (sis. hemmotteluhoidon 30min sekä salaattiruokailun). Osallistujina etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet sekä Hämeenlinnan seudun erityislasten vanhemmat. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 865 8410
 
Tapahtuma esite ja ohjelma (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin
Ilmoittautuminen on nyt suljettu