Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Teatteri-ilta erityislasten vanhemmille Espoossa
keskiviikkona, 25. päivänä lokakuuta 2017 19:00–
Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi!
 
Aika: Keskiviikkona 25.10.2017 klo 19.00 alkaen
Paikka: Espoon Kaupunginteatteri, Revontulentie 8, Tapiola (kartta)
 
Teatteriesitys Seuraavat 500 vuotta on kiihkeä trilleri, joka käsittelee luterilaista elämänvalhetta, perisyntiä ja syyllisyyttä, elämätöntä elämää ja elettyä. Tule nauttimaan esityksestä vertaisten parissa. Osallistujia pyydetään saapumaan klo 18.45 mennessä teatteriin.
 
Menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Janet ja Merja. 
 
TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ, varasijoille ilmoittautuminen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. 
 
Osallistumismaksu: 10€/hlö jäsenille ja muille 20€/hlö (sis. esityksen ja väliaikatarjoilun). Osallistujina etusijalla ovat Espoolaiset erityislaisten vanhemmat ja Leijonaemot ry:n jäsenet. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä. Jos osallistumisesi peruuntuu, voit lahjoittaa lippusi toiselle erityislapsen vanhemmalle, maksua ei hyvitetä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 865 8410
 
Tapahtuma esite ja ohjelma (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin.
 
Tapahtuman mahdollistavat Leijonaemoille Espoon kaupunki ja STEA.
Ilmoittautuminen on nyt suljettu