Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Erityislasten isien hemmotteluilta Hämeenlinnassa
keskiviikkona, 15. päivänä marraskuuta 2017 17:30–
VAIN ERITYSLASTEN ISEILLE -  Äijäilta Dalissa!
Tervetuloa mukaan isien hemmotteluiltaan! Tapaamiseen voivat osallistua kaikki erityislasten isät eikä Leijonaemot ry:n jäsenyyttä vaadita. Illan ohjelma sisältää äijien hoitomenun, ruokailun ja jutustelua hyvässä seurassa.
 
Aika: Keskiviikkona 15.11.2017 alkaen klo 17.30
Paikka: Dali, Palokunnankatu 10, Hämeenlinna (kartta)
 
Menossa mukana vapaaehtoinen Leijonaisä Sami
 
Ilmoittautumiset 8.11.2017 mennessä allaolevalla lomakkeella, jonka jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

 

Osallistumismaksu: 10€/hlö jäsenille ja muille 15€/hlö (sis. hoidon ja ruokailun). Osallistujina etusijalla ovat Leijonaemot ry:n jäsenet. Jäsenillä on mahdollista hakea tukea osallistumismaksuun ja matkakuluihin maksukyvyn alentumisesta johtuen. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä.

 

Tapahtuman esite ja ohjelma (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi eteenpäin

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 865 8410

Ilmoittautuminen on nyt suljettu