Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Weekly View
Viikkonäkymä
Daily View
Tänään
Search
Etsi
Espoon vertaisryhmän pikkujoulut
torstaina, 7. päivänä joulukuuta 2017 18:00–

Espoon vertaisryhmän pikkujouluja vietetään torstaina 7.12.2017. Toivotamme kaikki alueen erityislasten vanhemmat tervetulleiksi mukaan! Pikkujouluja vietetään yhteisen ruokailun äärellä ja ilta jatkuu ruokailun jälkeen vapaamuotoisen illanvieton kera.

 
Aika: Torstaina 7.12.2017 alkaen klo 18.00
Paikka: O'Learys Iso Omena, Suomenlahdentie 1, Espoo (kartta)
 
Menossa mukana vapaaehtoiset Leijonaemot Janet ja Merja.
 
Ilmoittautumiset 30.11.2017 mennessä alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Osallistujina etusijalla ovat Espoolaiset erityislasten vanhemmat ja Leijonaemot ry:n jäsenet. 
Ravintolan menun tarkemmat tiedot ruoka-annoksen valintaa varten: menu
 
Osallistumismaksu: 10€/hlö jäsenille ja muille 20€/hlö (sis. ruokailun). Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, eräpäivään mennessä. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi tapahtumassa. Eräpäivän jälkeen paikat jaetaan varasijoilla oleville. Jos osallistumisesi peruuntuu, voit lahjoittaa omavastuuosuuden toiselle erityislapsen vanhemmalle, maksua ei hyvitetä.
 
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 487 7209
Ilmoittautuminen on nyt suljettu