Leijonaluuri 045 869 8335 - kuuntelevaa vertaistukea erityislasten vanhemmille
Leijonaluuri tarjoaa vertaistukea puhelimitse erityislasten vanhemmille yli lasten diagnoosirajojen. Leijonaluuri voi tarjota tukea vanhemmille, joilla ei lapsen sairauden tai vamman vuoksi ole mahdollista osallistua vertaistoimintaan tai lähialueella ei ole vertaistukea tarjolla. 

SOITA 045 869 8335!

Puhelinpäivystys ke klo 10 -14 ja

muina aikoina jätä SOITTOPYYNTÖ

ja soitamme sinulle takaisin.

Kaikkiin soittopyyntöihin pyritään vastamaan mahdollisimman pian ja viimeistään 5 pv kuluessa soittopyynnön jättämisestä. Leijonaluurin vertaisvastaajat ovat koulutettuja vastaajia sekä itse myös erityislasten vanhempia, joilla on voimavaroja ja halua auttaa muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia. Oletko jo soittanut Leijonaluuriin? Anna palautetta kokemuksestasi ja auta meitä kehittämään toimintaa: palautelomake

Jos tarvitset keskusteluapua muuna aikoina, ota yhteys Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen p. 01019 5202. Kriisipuhelin päivystää arkisin klo 9-07, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15-07. Puheluun vastaavat kriisityöntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset.

Leijonaluurin esite (pdf) tulostettavaksi ja jaettavaksi neuvoloihin, päiväkoteihin, leikkipuistoihin, sairaaloihin jne.

Tule vapaaehtoiseksi Leijonaluuriin: liity mukaan