Liittymällä kannatusjäseneksi tai tekemällä lahjoituksen Leijonaemot ry:lle tuet erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia, ja autat vanhempia voimaan paremmin jolloin koko perhe voi paremmin! Voit myös tukea toimintaa lahjoittamalla tuotteita Leijonaemojen hyväntekeväisyyshuutokauppaan

Me tuemme Leijonaemoja

Liity kannatusjäseneksi tai tee lahjoitus:

Voit tukea Leijonaemot ry:n toimintaa liittymällä kannatusjä tekemällä lahjoituksen tilille: Nordea FI78 1419 3000 7243 74 Saaja: Leijonaemot ry. Leijonaemot ry:n rahankeräyslupa (RA/2017/365) on voimassa 31.12.2018 asti. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien vertaistoiminnan laajentamiseen ja toiminnan järjestämiseen. Ole mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita! Lähetämme teille laskun osoittamastanne summasta ja saatte kiitokseksi Leijonaemot ry:n diplomin hyväntekeväisyydestänne.

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä ja lahjoituksista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 4877209.